Saturday, April 30, 2011

perfect.by.judith.mcnaught.

Saya decide nak tulis tentang buku apa yg saya dah baca untuk tahun 2011 ni. Nak track berapa buku/novel yg saya dapat baca dalam tahun ni. Pandai atau tidak saya uruskan masa untuk membaca. Kalau dulu-dulu, saya sering berkepit dengan buku, ada je masa terluang mesti saya membaca. Tapi sekarang jarang sangat berdua-duaan dengan buku.

Perfect by Judith Mcnaught, novel ini hadiah dari Cinta. (dah lama Cinta tak menulis,emmm....kenapa ye). Pertama kali saya terima hadiah novel yg banyak dari seseorang yg saya tak kenal pun. Sangat berterima kasih pada dia!

Penulis novel ni Judith Mcnaught, (boleh baca info dlm wikipedia, click Judith Mcnaught ). Dia banyak tulis novel yg romantik. Untuk sinopsis Perfect, boleh baca kat sini ok, Perfect. Saya jamin cerita ni best. Mari membaca!

2 comments:

  1. alaaa....sbnrnya takmo reveal nama sbnr...
    tapi eda teka betul pulak...

    ReplyDelete